therapie voor gepesten

therapie voor als je wordt gepest

Pesten is een groepsproces of het nu gaat om pesten op het werk of pesten op school. Iedereen in de klas of op het werk heeft een rol bij het pesten.Pesten kan alleen doorgaan in een groep als de groep dit bewust of onbewust toelaat.

Ben je dan een willoos slachtoffer in de groep? Nu wellicht nog wel, maar je kunt leren en oefenen hoe je met accute pestsituaties omgaat en hoe je op termijn op een steviger wijze in de groep kunt staan, waardoor het voor pesters en meelopers onaantrekkelijker wordt om jou nog als slachtoffer te kiezen. Als je dat wil leren ben je welkom voor zowel coaching, training en therapie, want niemand heeft het recht om je te pesten!!! Maar als het dan toch gebeurt, is het handig om te weten wat je kunt doen!

Als je last hebt van een pestverleden kan het zinvol zijn om het pestverleden te verwerken, bijvoorbeeld met EMDR Ook dat kan hier in de praktijk.

Meer weten over mijn werkwijze? Lees dan gerust hier meer over de mogelijkheden.....   Vaak zijn vier tot zes sessies voldoende.

fotos_website_002
  

 

Voor wie?

Voor kinderen vanaf 8 jaar, pubers en volwassenen die gepest worden en / of last hebben van een pestverleden.

Prijs consult / sessie:

60,-- euro per sessie van ongeveer een uur.Voor de betaling van uw rekening krijgt u achteraf een factuur toegestuurd. De kennismaking is gratis en vrijblijvend.

Vergoeding is met een aanvullende verzekering vaak mogelijk. U kunt bij uw verzekering navragen of dit ook voor u het geval is. De onderstaande gegevens heeft u dan nodig:

Naam therapeut:

Theo Klungers

NBVH Lidnummer:

03112

AGB praktijk:

90/12403

AGB therapeut:

90/033433

RBCZ:

403177R

Aangesloten bij en ingeschreven in het wettelijk verplichte register van de geschillencommissie SCAG

waar?

In de praktijk in Weesp. Zie hier de adresgegevens. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar en met volop gratis parkeerplaatsen. 

Theo Klungers

Naast therapeut ben ik o.a. bij verschillende opleidingsinstituten docent voor het specialistische onderwerp over pesten. Lees meer... 

Beschikbaarheid:

In overleg via contact.

.


Als je zelf pest, of uw kind pest, kijk dan eens hier...   


 


 

Lezen over pesten

Praktische informatie om pesten aan te pakken vindt u in de reader "Van
pesten naar een wij-gevoel" voor ouders, leerkrachten en anderen die werken
met kinderen / jeugdigen.

Meer informatie

"Van een moeilijke groep naar een prettige groep" is een praktische reader
over het stimuleren van hulpvaardigheid naar de ander en zichzelf binnen de
groep.

Meer informatie

 

© 1996 - 2017 Posicom te Weesp  Kvk (gooi en eemland): 32063590   -  Posicom voor het aanpakken,voorkomen en verwerken van pesten & cyberpesten.