Algemene voorwaarden

  1. Betaling van een ouderavond, workshop, groepsobservatie & advies op locatie en therapie / coaching geschiedt achteraf. U dient de rekening binnen twee maanden te voldoen. Bij open workshops krijgt u vooraf de rekening toegestuurd als de workshop definitief doorgaat. Deze rekening dient voor de start van de workshop voldaan te zijn.
  2. Posicom behoudt zich het recht voor om in gevallen waarin sprake is van overmacht, zoals ziekte en barre weersomstandigheden de activiteit voor Posicom kosteloos te annuleren. Bij een afgegeven weeralarm rood vervalt een activiteit altijd!
  3. Een offerte is veertien dagen geldig. Ook een eventuele datum voor een ouderavond of workshop op locatie wordt veertien dagen voor u vastgehouden.
  4. Een advies of sparren geldt als een tip voor u. U beslist zelf of u een advies van Posicom / Theo Klungers opvolgt. U draagt daarvoor zelf de verantwoordelijkheid.

De voorwaarden zijn gewijzigd vanaf 1 juni 2014.

 

© 1996 - 2018 Posicom te Weesp  Kvk (gooi en eemland): 32063590   -  Posicom voor het aanpakken,voorkomen en verwerken van pesten & cyberpesten.