Werk m.b.t. kennisverspreiding over (anti-) pesten regelmatig samen met...


BGL & Partners

BGL & partners  


Theo Klungers verzorgt bij BGL & Partners communicatietrainingen en (uiteraard) de lessen over “pesten en therapeutische mogelijkheden voor kinder- en jeugtherapeuten i.o." De lessen over pesten vormen een mooi samenhangend geheel met de totale opleiding tot kinder- en jeugdtherapeut.

Lees meer over BGL & partners...BivT (bijscholing instituut voor therapeuten)

alt

Enkele keren per jaar verzorgt Posicom via BivT de tweedaagse training met open inschrijving "pesten en therapeutische mogelijkheden". De door Posicom ontwikkelde tweedaagse nascholing is via BivT bij verschillende beroepsverenigingen geaccrediteerd. BivT regelt de organisatie, accreditatie en de inschrijvingen. De nascholing over pesten is geschikt voor hulpverleners die werken met kinderen en / of volwassenen. Deze tweedaagse wordt meerdere keren per jaar gegeven.

Lees meer over de nascholing "Pesten en therapeutische mogelijkheden" voor hulpverleners bij BivT... 

Ortyz,
Trainingen Onderwijs

Ortyz

Enkele keren per jaar verzorgt Posicom via Ortyz d.m.v. open inschrijvingen trainingen voor leerkrachten en docenten. U kunt op de website van Ortyz de agenda vinden. Ortyz regelt de organisatie en de inschrijvingen m.b.t. deze trainingen.


Lees meer over de nascholing pesten voor het onderwijsveld bij Ortyz..

 
Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid

SBO - Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid informa


Enkele keren per jaar verzorgen een collega en ik de tweedaagse cursus tot anti-pestcoördinator bij het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO)..
Meer info. over: cursus anti-pestcoördinator in PO en meer info. over de cursus anti-pestcoördinator in het VO
© 1996 - 2018 Posicom te Weesp  Kvk (gooi en eemland): 32063590   -  Posicom voor het aanpakken,voorkomen en verwerken van pesten & cyberpesten.