(oud-) deelnemers aan Posicomactiviteiten

ouders van een ouderavond

Leuk, dat u op de website kijkt. Op de ouderavond heb ik aangegegeven, dat u gratis de reader kunt ontvangen, die bij de gegeven ouderavond hoort. Via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. kunt u de gratis reader aanvragen. Deze wordt dan via uw e-mail naar u toegezonden. Belangrijk: zet in uw mailtje de datum van de ouderavond plus de plaats.

Voor gratis tips en de bibliotheek klik hier.


(oud-) BGL-studenten

Als je bij BGL de opleiding tot kindercoach of tot kindertherapeut volgt, heb je grote kans dat wij elkaar ontmoeten of elkaar al ontmoet hebben. Bijvoorbeeld tijdens een les over pesten (mijn specialisatie) op meerdere BGL-locaties, of tijdens andere lesdagen bij BGL te Driebergen, of als leertherapeut te Hoofddorp.


Specifiek voor (oud-) BGL-studenten (kindercoaches en pubercoaches), die niet de therapeutenopleiding gaan doen verzorg ik bij BGL een ééndaagse over pesten. Ga je wel na de opleiding tot kindercoach of pubercoach verder met de opleiding tot kindertherapeut, dan zit deze dag in het jaarprogramma.
BGL en ik zijn deze ééndaagse gaan aanbieden, omdat afgestudeerde kindercoaches en pubercoaches het jammer vonden, dat zij deze dag niet kregen, als ze de therapeutenopleiding niet gingen doen. Via de website van BGL kunnen BGL-kindercoaches en pubercoaches zich aanmelden.


Eveneens verzorg ik een les pesten voor coaches. Het gaat in beide gevallen dan om (oud-) studenten bij BGL, omdat de lesstof specifiek voor BGL-studenten is ontwikkeld.


gratis reader "Van pesten naar een wij-gevoel"...
Studenten die de les/training over pesten hebben gevolgd, kunnen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. gratis de reader over pesten krijgen. Stuur een e-mailtje met je naam, leslocatie en groepsnummer. Je krijgt dan de reader via je mail toegestuurd.

Op deze linkpagina staan allemaal links naar websites, die voor therapeuten en coaches interessant kunnen zijn.  
 
Voor gratis tips en bibliotheek klik hier.

 
jouw website op de Posicom-linkpagina...
Als je een eigen website hebt en je hebt bij Posicom de (na)scholing "pesten"gevolgd, dan kun je jouw site op de Posicomlinkpagina laten plaatsen. Dit brengt geen kosten met zich mee. Wederzijds linken wordt gewaardeerd, maar is geen voorwaarde. Via contact kun je je website aanmelden..
Klik hier om de betreffende linkpagina te bekijken.
 (oud-)BivT-deelnemers

Je kunt als therapeut bij de BivT de tweedaagse training volgen: "Pesten en therapeutische mogelijkheden" De daarbij behorende reader ontvang je tijdens de les. Deze tweedaagse is geaccrediteerd door vele beroepsverenigingen en levert voor jou wellicht ook PE-punten op. Wel even voor de zeker checken bij uw beroepsvereniging, nadat je op de website van BivT hebt gekeken. Heb je n.a.v. de tweedaagse training over pesten nog vragen, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.


Op deze linkpagina staan allemaal links naar websites, die voor therapeuten en coaches interessant kunnen zijn.  

Voor gratis tips en de bibliotheek klik hier.


jouw website op de Posicom-linkpagina...
Als je een eigen website hebt en je hebt bij Posicom de nascholing "pesten" gevolgd, dan kun je jouw site op de Posicomlinkpagina laten plaatsen. Dit brengt geen kosten met zich mee. Wederzijds linken wordt gewaardeerd, maar is geen voorwaarde. Via contact kun je je website aanmelden..
Klik hier om de betreffende linkpagina te bekijken.
 (oud-) Ortyz-deelnemers

Bij Ortyz verzorg ik verschillende trainingen. Het lesmateriaal krijgt je ter plekke. Achteraf mag je altijd contact met me opnemen als je nog vragen hebt.

Voor gratis tips en de bibliotheek klik hier.(oud-)deelnemers aan workshops

Als deelnemer aan een Posicomworkshop kun je de daarbij behorende gratis reader aanvragen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. l met vermelding van uw naam, datum van de gegeven workshop, plaats en codewoord.

Voor gratis tips en de bibliotheek klik hier.*   Ik versta onder "Deelnemer(s) aan Posicomactiviteiten: cursisten, (ouders van) cliënten, ouders en beroepskrachten die een ouderavond hebben bijgewoond, cursisten van trainingen en workshops, studenten van BGL, nascholers van BivT en Ortyz en scholen waarmee Posicom gewerkt heeft via trainingen en begeleiding op locatie.


Lezen over pesten

Praktische informatie om pesten aan te pakken vindt u in de reader "Van
pesten naar een wij-gevoel" voor ouders, leerkrachten en anderen die werken
met kinderen / jeugdigen.

Meer informatie

"Van een moeilijke groep naar een prettige groep" is een praktische reader
over het stimuleren van hulpvaardigheid naar de ander en zichzelf binnen de
groep.

Meer informatie

 

© 1996 - 2018 Posicom te Weesp  Kvk (gooi en eemland): 32063590   -  Posicom voor het aanpakken,voorkomen en verwerken van pesten & cyberpesten.