Pers

posicom-pers-foto-klein

Door een actualiteit m.b.t. pesten wilt u als journalist wellicht snel meer (achtergrond)informatie over pesten.

Pesten onder de aandacht houden van de mensen zorgt ervoor dat scholen en ouders scherp blijven bij dit onderwerp. Voor leerkrachten en docenten is het onderwerp "pesten" in de media vaak een goede gelegenheid pesten (opnieuw) bespreekbaar te maken. Daarnaast worden volwassenen door sommige pestincidenten op de werkvloer zich weer extra bewust, dat ook onder volwassenen nog gepest wordt.
   
Door uw aandacht voor het onderwerp "pesten"  blijft pesten op de agenda staan.
 

Zoekt u alleen informatie, dan kunt u:

= hier a.u.b. klikken om een kijkje nemen op deze website bij tips en bibliotheek;
= hier a.u.b. klikken voor de videoblogs.
= hier a.u.b. klikken om Theo Klungers te volgen op twitter. U krijgt dan automatisch een tweet  bij een net verschenen (video)blog of een update van tips & bibliotheek.


Wilt u als journalist (ook) persoonlijk contact met Theo Klungers, dan vindt u hier de contactgegevens...      
Ik ben onafhankelijk van methodes en organisaties. Op actuele situaties geef ik geen commentaar, omdat ik op dat moment niet op de hoogte ben van de context waarin de actuele situatie plaats vond.  Ik verbind graag wetenschappelijke inzichten over pesten aan de dagelijkse praktijk op de werkvloer m.b.t. pesten, cyberpesten versus goede groepsprocessen. Ik houd me sinds 1996 met pesten bezig: op school als leraar, als therapeut, als spreker en als deler van nieuwe inzichten en aanpakmogelijkheden, enz. Lees meer...

Ik heb op verzoek interviews gegeven aan:  NOS Radio 1 Journaal,  NPO Radio Dit is de Nacht, Radio 100% NL, SBS 6 "Hart van Nederland", Radio Weesp, De Gooi- en Eemlander, De Telegraaf, Weesper Nieuws, CNV-schooljournaal,  Het Onderwijsblad van de AOB, Kinderwijz, Kiddo, Inzicht, GER.nl enz... 

alt

Lezen over pesten

Praktische informatie om pesten aan te pakken vindt u in de reader "Van
pesten naar een wij-gevoel" voor ouders, leerkrachten en anderen die werken
met kinderen / jeugdigen.

Meer informatie

"Van een moeilijke groep naar een prettige groep" is een praktische reader
over het stimuleren van hulpvaardigheid naar de ander en zichzelf binnen de
groep.

Meer informatie

 

© 1996 - 2018 Posicom te Weesp  Kvk (gooi en eemland): 32063590   -  Posicom voor het aanpakken,voorkomen en verwerken van pesten & cyberpesten.