workshops

workshops pesten & cyberpesten Algemene informatie
 
Afbeeldingsresultaat voor ortyz trainingen primair onderwijs

Wilt u een actuele workshop over pesten & cyberpesten en de daarbij behorende groepsprocessen? Dat kan. U kunt via contact meer informatie inwinnen voor een workshop geheel op maat bij u op de locatie en aangepast voor mensen uit uw werkveld bijvoorbeeld: leraren, maatschappelijke werkers, therapeuten, (huis)artsen, enz. Alle workshops op locatie zijn dus op maat!

De kosten zijn:
  • 350,-- euro plus reiskosten voor een workshop van anderhalf uur;
  • 500,-- euro plus reiskosten voor een workshop van drie uur;
  • 1000,-- euro plus reiskosten voor een workshop van zes uur en maximaal een uur pauze.
 Hierbij komen nog de reiskosten en eventuele parkeerkosten. De kosten voor het op maat maken van uw workshop zijn al in de bovengenoemde kosten verwerkt!

Wilt u dat uw training ook een certificaat oplevert met lerarenregistererkenning voor leraren of erkenning van beroepsverenigingen? "Bestel" dan de workshop via één van de onderstaande nascholingsinstituten. Voor open inschrijvingen verwijs ik u ook naar onderstaande nascholingsinstituten. BivT voor therapeuten en SBO voor (aankomende) anti-pestcoördinatoren. Er staan bij deze twee instituten data gepland voor trainingen met een open inschrijving. Ortyz heeft geen mogelijkheid voor open inschrijvingen, wel voor teamtrainingen bij u op de locatie.

Voor onderwijsmensen uit PO en VO


Ortyz

(Cyber)pesten effectief voorkomen en aanpakken

Via Ortyz verzorg ik (Theo Klungers) de door mij ontwikkelde workshop "(Cyber)pesten en pesten effectief voorkomen en aanpakken",die is geaccrediteerd door het
lerarenregister.  Tijdens deze dag of een halve dag gaan we in op hoe u pesten en cyberpesten kunt aanpakken en voorkomen op schoolniveau, groepsniveau en individueel niveau. Daarnaast kijken we ook naar de juridische kant van het pesten en cyberpesten en wat voor consequenties dat voor school heeft. Tevens krijgt u een checklijst van wat een anti-pestprotocol moet bevatten. Maar het belangrijkste is uiteindelijk toch hoe we komen van pesten naar een wijgevoel. Na deze dag weet u nog beter hoe u pesten in de klas kunt aanpakken en zoveel mogelijk kunt voorkomen. 
  
U heeft de mogelijkheid om deze geaccrediteerde workshop te volgen, namelijk:

      • als teamtraining.
 

Lees meer op de website van Ortyz over de inhoud van " Pesten naar een wij-gevoel " en om een teamtraining af te spreken...

Geaccrediteerd door het lerarenregister. De workshop levert 5 punten op.

 Voor (toekomstige) anti-pestcoördinatoren Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid

 

SBO - Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid informa

 

cursus anti-pestcoördinator

Voor het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid verzorg ik de tweedaagse cursus anti-pestcoördinator in PO en  VO. Vanaf het schooljaar 2015-2016 is een contactpersoon pesten verplicht op school.

U heeft twee mogelijkheden om deze tweedaagse cursus te volgen, namelijk:

 

    • via open inschrijving
    • in company voor bijvoorbeeld een schoolbestuur, dat gelijktijdig een aantal mensen opgeleid wil hebben als anti-pestcoördinatoren


Inschrijvingen voor de anti-pestcoördinator gaan via de onderstaande link van Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid. U kunt bij SBO ook informeren naar de mogelijkheden voor incompany.
Lees meer en /of inschrijven...       

 Geaccrediteerd door het lerarenregister.


 Voor therapeuten, psychologen en andere hulpverleners

 

alt

 

 

 

BivT (bijscholing instituut voor therapeuten)

Pesten en therapeutische mogelijkheden

Regelmatig verzorgt Posicom via BivT de tweedaagse training met open inschrijving "Pesten en therapeutische mogelijkheden". De door Posicom ontwikkelde tweedaagse nascholing is via BivT bij verschillende beroepsverenigingen geaccrediteerd.  Lees meer...

Geaccrediteerd en / of erkend door vele beroepsverenigingen. Kijk hier voor welke beroepsverenigingen. De training levert 6 punten op. 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
 

 
 
 
 
 
 

Lezen over pesten

Praktische informatie om pesten aan te pakken vindt u in de reader "Van
pesten naar een wij-gevoel" voor ouders, leerkrachten en anderen die werken
met kinderen / jeugdigen.

Meer informatie

"Van een moeilijke groep naar een prettige groep" is een praktische reader
over het stimuleren van hulpvaardigheid naar de ander en zichzelf binnen de
groep.

Meer informatie

 

© 1996 - 2018 Posicom te Weesp  Kvk (gooi en eemland): 32063590   -  Posicom voor het aanpakken,voorkomen en verwerken van pesten & cyberpesten.